Сприятливі дні стрижок на вересень 2018!

29 Серпня 2018 12:13

Дізнайтеся, які сприятливі дні для стрижки у вересні

Прекрасна зачіска допоможе піднятися духом і подолати безліч труднощів. Візьміть на замітку рекомендації місячного календаря, щоб завжди бути чарівними і в прекрасному настрої.

Місяць впливає на все живе, і астрологи рекомендують використовувати його фази собі на благо. За допомогою календаря стрижок ви зможете вибрати найбільш вдалі дні для зміни іміджу. Експерти рекомендують підбирати зачіски за Знаком Зодіаку, щоб ви завжди були впевнені в своїх силах і успішно обходили неприємності стороною. Пам’ятайте, що краса волосся залежить не тільки від хорошої стрижки, але і від способу життя. Не дозволяйте стресам і негативним емоціям вплинути на вас, а також не нехтуйте фізичними вправами. Здоровий спосіб життя допоможе зберегти красу і молодість на довгі роки.

1 вересня: під впливом зодіакального сузір’я Тільця можна сміливо вирушати до стиліста. Нова стрижка в цей день поверне впевненість і допоможе впоратися з поганим настроєм. Зміни на початку осені будуть позитивно позначатися на успіхах і стануть чудовою мотивацією для підкорення нових вершин.

7, 8 вересня: Місяць у Леві – прекрасний час для зміни зачіски. Нова стрижка дозволить привернути увагу з боку протилежної статі, а також позбавить вас від посічених кінчиків. У ці дні можна сміливо експериментувати з довжиною волосся і робити ультракороткі стрижки.

9, 10 вересня: позитивний вплив зодіакальної Діви в ці дні дозволяє не тільки стригтися, але і доглядати за волоссям. Пройдіть процедуру повного відновлення локонів, щоб виключити посічені кінчики і появу лупи. Тим, кого чекають ділові зустрічі, астрологи рекомендують зупинити вибір на класичних стрижках, які підкреслюють діловий настрій.

18, 19 вересня: позитивний вплив союзу Місяця і сузір’я Козерога буде вдалим для оновлення стрижки. Протягом двох днів можна сміливо записуватися до знайомого стиліста, щоб змінитися. До того ж зміна зачіски в ці дні допоможе самотнім серцям знайти другу половинку.

20, 21, 22 вересня: під впливом зодіакального сузір’я Водолія дами зможуть експериментувати не тільки з зачісками, але і з кольором волосся. Три дні ви зможете присвятити вибору способу та втілення в життя найсміливіших ідей. Вибирайте образ і ту довжину волосся, з якою будете почувати себе чудово.

27, 28, 29 вересня: Місяць переміщується в сузір’я Тільця, і ці три дні будуть вдалими для зміни зачіски. Астрологи рекомендують вкоротити волосся тим, хто мріє позбутися від фінансових проблем. Рвані пасма підійдуть дамам, які вирішили кардинально змінити спосіб життя, а подовжені стрижки допоможуть знайти кохання.

30 вересня: останній день вересня пройде під егідою Місяця у Близнюках. Цей час буде вдалим для відвідування перукарні або салону краси. Новий імідж дозволить уникнути осінньої хандри і залишатися на висоті.

Краса жінок залежить від їх енергетики, і займатися відновленням життєвих сил просто необхідно для здоров’я і чудового настрою. Використовуйте перевірені способи, щоб завжди відчувати прилив сил і протистояти неприємностям з високо піднятою головою.

Джерело: ukr.media