Жлоби. Держава платить за житло 120 нардепам-мільйонерам

7 Листопада 2018 11:23

120 нардепів-мільйонерів отримують компенсацію за житло в Києві. Крім того, ще 25 нардепів мають житло в Києві або елітному передмісті, передають Наші гроші.

Серед нардепів, які отримують компенсацію за житло в Києві, є член групи “Воля народу” Ігор Молоток, у якого задекларовано 20 млн гривень накопичень і будинок в селі Романків під Києвом. Молоток під час розмови з журналістами заявив, що в його будинку проводиться ремонт, тому він не може ним користуватися. Крім того, у дружини парламентарія є квартира в Києві.

Також ремонтом пояснив необхідність отримувати компенсацію нардеп від «Народного фронту» Володимир Шкварилюк. У нього з дружиною вже два роки є квартира в Києві.

Водночас, нардеп від “Опозиційного блоку” Юрій Колесніков на запитання журналістів, чому він отримує компенсацію, зазначив, що має право на номер в готелі. Причому Колесніков разом з дружиною володіє двома квартирами в Києві.

Серед тих, хто отримує компенсацію, також один з найбагатших депутатів Євген Геллер – у нього 200 млн гривень накопичень і будинок з парком в Козині.

http://ua1.com.ua/politics/derzhava-platit-za-zhitlo-120-nardepam-milyoneram-48276.html