Родзинкова вода детоксикує печінку і очищає кишківник

20 Листопада 2018 10:51

Основною користю родзинкової води є те, що вона здатна стимулювати різні біохімічні процеси всередині вашої печінки, які дуже ефективно детоксикують весь кровотік.

Родзинки – дуже корисний продукт для здоров’я, а також прекрасна добавка до щоденного раціону. Родзинки мають багато властивостей, корисних для нашого організму, зокрема, сприяють здоров’ю печінки. Основною користю родзинкової води є те, що вона здатна стимулювати різні біохімічні процеси всередині вашої печінки, які дуже ефективно детоксикують весь кровотік. Виноград має безліч переваг, які широко відомі. Якщо вживати родзинкову воду протягом декількох днів, травлення покращиться, і тіло буде мати набагато більше енергії.

Переваги родзинкової води

Лікарі завжди рекомендували вживати родзинки рано вранці на порожній шлунок – вони принесуть величезну користь серцю. Родзинки також знижують рівень поганого холестерину, запобігають запорам, а також знижуюь рівень тригліцеридів в організмі. Ці переваги лише збільшуються, якщо споживати родзинкову воду замість родзинок в чистому вигляді. Основна причина полягає в тому, що частка цукру зменшується, а природні переваги родзинок зберігаються.

Природне джерело антиоксидантів

Родзинки є одним з найкращих джерел антиоксидантів, присутніх у природі. В основному це просто сушений виноград, а виноград багатий на біофлавоноїд, який зміцнює імунну систему організму, а також захищає організм від різних вільних радикалів.

Допомагає детоксикації організму

Нирки та печінка є одними з найважливіших органів нашого організму, які очищають нашу кров і виводять всі важкі метали та токсини, присутні в організмі. Але через деякі погані харчові звички та споживання жирної їжі ці функції гальмуються. Споживання родзинкової води може вирішити ці проблеми дуже ефективно.

Покращує травлення

Вживаючи родзинкову воду, ви зможете повністю очистити свій кровотік, а також покращити функцію печінки і також травлення. Він допомагає утворювати шлункову кислоту, яка допомагає перетравлювати поживні речовини і ефективно обробляти їжу. Ці переваги ви помітите через два дні після споживання родзинкової води.

Як приготувати родзинкову воду?

  • Основне завдання полягає у виборі родзинок хорошої якості. Яскраві та блискучі слід ігнорувати, оскільки їхній блиск є результатом різних штучних добавок, які змішуються з ними, щоб надати гарного товарного вигляду.
  • Добре промийте родзинки і відкладіть.
  • Дві чашки води доведіть до кипіння, а потім слід додайте родзинки. Суміш слід варити протягом 20 хвилин.
  • Наступного дня родзинки процідіть родзинки, а отриману воду треба підігріти. Потім одразу після пробудження випийте воду на порожній шлунок, вода може бути прохолодною або гарячою, відповідно до уподобань.
  • Повторюйте цю процедуру протягом декількох днів поспіль. Відвар готуйте напередодні ввечері, щоб на ранок він був готовий до споживання.
  • Ця процедура повинна тривати принаймні 4 дні. Завжди слідкуйте за якістю родзинок – вони повинні мають темний колір і не мати харчових барвників і добавок.
Джерело: ukr.media