Гриценко подав у суд на ЦВК України

1 Лютого 2019 12:57

Кандидат у президенти України, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко розповів, що його судовий позов до Центральної виборчої комісії пов’язаний із вимогою до кандидатів у президенти працювати з Державним реєстром виборців винятково в будівлі ЦВК. Політик стверджує, що вона є протизаконною.

31 січня кандидат у президенти України, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко повідомив у Facebook, що подав до суду на Центральну виборчу комісію.
“Подав до суду на ЦВК. Через протизаконну вимогу до кандидата у президенти працювати з Державним реєстром виборців виключно в будівлі ЦВК. Згідно із законом, розглянути цей позов суд має у стислі терміни – упродовж двох днів. Сподіваюся, суд скасує цю абсурдну вимогу – небачену в Україні ще ніколи”, – пояснив політик.

Подав до суду на ЦВК. Через протизаконну вимогу до кандидата в президенти працювати з Державним реєстром виборців виключно в будівлі ЦВК. Згідно закону, розглянути цей позов суд має у стислі терміни – впродовж двох днів. Сподіваюся, суд скасує цю абсурдну вимогу – небачену в Україні ще ніколи.

 

Джерело: kyiv.ridna.ua