10 етапів пробудження, через які кожен повинен пройти

5 Лютого 2019 11:11

Ви розриваєтеся між двома бажаннями: пробудитися або знову закрити очі.

Прокинувшись самі і спостерігаючи за пробудженням оточуючих, можна виділити кілька загальних стадій цього процесу. Існує певна схема або послідовність подій, які тягнуть за собою цей процес, який поступово змінює наше життя. Покроковий підхід до процесу пробудження допомагає істотно спростити деякі речі і краще зрозуміти, який шлях вам належить пройти.

Нижче перераховані 10 етапів пробудження.

Ви розчаровані своїм життям і поточним положенням

Вам здається, що вас ніхто не підтримує. А ще всередині вас наростає бажання зібрати всі свої сили і щось змінити. Вам хочеться почати самостійно керувати тим, як ви живете, не покладаючись на інших людей або на якісь зовнішні події у всьому, що стосується вашого щастя.

Одне тільки це бажання вже сприяє активізації вашої душі, внутрішньої енергії. Початок покладено.

Тепер ви можете бачити світ по-новому

Ви відчуваєте свободу, ейфорію, блаженство і біль. У якийсь момент на вас обрушується цілий шквал емоцій щодо минулого і того, який життєвий шлях ви собі обрали. Ви починаєте в усьому сумніватися.

Ви розриваєтеся між двома бажаннями: пробудитися або знову закрити очі

Вас лякає можливість того, що може статися, якщо ви продовжите своє пробудження. Ви ось-ось зробите крок у невідомість. Навколо все руйнується. Колишні переконання і життя втрачають сенс і здаються неправильними.

Вас не покидає відчуття того, що ви знаходитеся в безвиході і перестали що-небудь розуміти. Грунт під ногами раптово стає хитким, і ви знаєте, що він ось-ось розверзнеться, якщо ви не зупинитеся. На даному етапі більшість людей повертається до сну, а ті, хто все-таки наважується продовжити, починають змінюватися.

Світ звалився, ви опинилися в непроглядній пітьмі

Однак ця темрява необхідна для того, щоб ви змогли зрозуміти світло. Оглядаючись навколо себе, ви дивується через те, що сталося з планетою. Екологія, жадібність, бідність… Ви не розумієте, як люди допустили таке. Охоплює депресія, ви не знаєте, як влитися назад у суспільство. Вам хочеться стати відлюдником, залишитися наодинці зі своїми думками і природою.

Ваше життя раптово перестає приносити вам задоволення. Ви відчуваєте розгубленість і самотність і починаєте задаватися питанням: «Хто ж я?».

Тепер ви усвідомили, що світ зовсім не потребує, щоб його міняли

Ви зазирнете всередину себе і бачите, що будь-які зміни в оточенні відбуваються автоматично у відповідь на ваші внутрішні зміни. У вас з’являється вище почуття зв’язку з світом.

Вся увага зосереджена на любові і вдячності. Ви навіть можете почати вивчення духовних чи метафізичних питань. Сприйняття світу поступово змінюється, приносячи з собою усвідомлення того факту, що на все у цьому світі є своя причина.

Ви бачите і відчуваєте, наскільки всі навколо взаємозалежне

Виявляється, люди не живуть у Всесвіті, а є його частиною. Свідомість продовжує розширюватися, відкриваючи погляду всю глибину світу.

Те ж саме відбувається і з вашими талантами, і інтуїцією. Ви усвідомлюєте, що всі ми однакові. А життя починає демонструвати вам перші ознаки синхронності. Всі ваші почуття, емоції та думки впливають на реальність, а ваш спосіб життя потихеньку підлаштовується під цю саму реальність.

Новий рівень усвідомленості дозволяє відчути своє єднання із Всесвітом

До вас приходить розуміння сенсу вашого існування. Ви перестаєте думати про матеріальні речі, бачачи, скільки сили таїться в енергії і намірах людини.

А ще ви знаєте, що заради виконання свого найвищого призначення в житті вам достатньо бути самими собою. Саме цим – своєю справжньою сутністю – ви і повинні ділитися зі світом.

Ви встановлюєте зв’язок зі своїм справжнім і непідробним «я»

Ваш мозок генерує просто неймовірну кількість ідей, а натхнення всюди слідує за вами по п’ятах. Ви, нарешті, чітко розумієте, в чому полягає ваше призначення.

Ідеї і творчість приносить у ваше життя достаток. Вона змінюється, а люди і досвід відображають вашу вищу свідомість. Ви стикаєтеся з проблемами, але тепер ви духовно і емоційно готові з ними впоратися.

Просуваючись життєвим шляхом, ви усвідомлюєте, що почали творити спільно з Вищим розумом

Здавшись і почавши працювати разом з ним, у вас все виходить набагато краще. Ви дієте пліч-о-пліч з Джерелом енергії, і тепер він завжди буде направляти вас. Деколи на даному етапі можливе встановлення зв’язку зі своїм ангелом-хранителем, духом-наставником або своїм вищим «я». Ваші таланти і інтуїція стають ще сильнішими.

Спільна робота з Вищим розумом направляє свою енергію в безумовну любов

Ви і є ця любов, ви відчуваєте, ви випромінюєте. Ви вже знаєте, що життя тимчасове і є просто досвідом, якими потрібно насолоджуватися. А пробудження покликане спростити це життя, зробивши його більш спокійним і мирним.

Можоиво, у пробудження є більше стадій, однак ті, що перелічені вище, найпростіше визначити.

Джерело: ukr.media