Грошове дерево: як посадити і куди поставити рослину, щоб привабити в дім багатство

11 Квітня 2019 10:29

Деякі рослини здатні залучати в будинок фінансове благополуччя. Кожна людина може скористатися вченням фен-шуй, щоб позбавитися від бідності завдяки простому, але дієвому талісману, інформує Ukr.Media.

Грошове дерево відоме багатьом, адже ця квітка приносить в будинок гармонію і матеріальне благополуччя. Експерти рекомендують звернутися до вчення фен-шуй, щоб правильно розташувати рослину в будинку і активувати зону грошей.

Грошове дерево по фен-шуй: як правильно посадити

Грошовим деревом товстянку називають через її листочки, схожі на монетки. Цю рослину можна зустріти в багатьох будинках. Вона невибаглива у догляді і не вимагає пильної уваги. Тим, хто вирішив зробити товстянку своїм грошовим талісманом, не варто приймати рослину в дар. Вважається, що рослину потрібно купити, а ще краще – «вкрасти» з будинку, де немає проблем з грошима. Для цього можна непомітно відламати невеликий відросток, принести його додому і поставити у воду, щоб він дав коріння. Садити грошове дерево потрібно в невеликий горщик, поклавши на дно кілька монет.

По мірі росту рослину пересаджують в більш просторі ємності, не забуваючи підкладати монету, а також прикрашаючи деревце символами багатства фен-шуй: монетами, червоними стрічками та конвертами. Поряд з квіткою розташовують фігурку Хоттея, яка також допомагає дереву залучати в будинок фінансові потоки.

Куди поставити грошове дерево для залучення багатства

Правильне розташування грошового дерева в приміщенні допоможе активувати фінансові потоки і позбутися проблем з грішми. Згідно з ученням фен-шуй, за багатство відповідає південно-східна зона – саме туди варто помістити рослину, щоб активувати сектор грошей. Знайти південно-східну зону можна за допомогою звичайного компаса.

Після того, як зона багатства буде визначена, її потрібно правильно оформити. Для цього потрібно прибрати зайві предмети, які заважають циркуляції грошової енергії. Там, де стоїть товстянка, варто розмістити символи багатства і процвітання, а під горщик покласти кілька купюр. Поряд з грошовим деревом можна поставити скарбничку, щоб гроші не переводилися в оселі.

З рослиною, розташованою в секторі багатства, розмовляють, а також поливають її грошової водою. Важливо не допускати появи пилу на листочках, інакше фінансові потоки будуть заблоковані. В секторі багатства можна розмістити невеликий фонтан, акваріум з золотими рибками або вазу з чистою водою. Також в грошовому секторі можна повісити картину, на якій зображена водойма.

Грошове дерево, за яким правильно доглядають, обов’язково відповість взаємністю і буде притягувати в будинок фінанси. Мало хто знає, що товстянка здатна цвісти. Вважається, що в тих будинках, де рослина порадувала своїх господарів ніжними суцвіттями, ніколи не буде проблем з грошима.

Тим, хто хоче позбутися від фінансових проблем, важливо пам’ятати про те, що сила думки також здатна притягнути багатство і процвітання. У житті відбувається те, про що ми думаємо, а значить, потрібно вірити в те, що проблеми обійдуть стороною.

Джерело: https://ukr.media