Парламентські вибори: можливий фаворит – Вакарчук?

6 Травня 2019 10:14

Заступник директора соціологічної служби Центру Разумкова Михайло Міщенко заявив, що лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук має всі шанси перемогти на парламентських виборах в жовтні 2019 року.

Крім цього, як запевняє експерт, співак може спокійно відібрати голоси в переможця президентських виборів Володимира Зеленського.

«Потенціал на виборах до Верховної Ради у Вакарчука є. Але все залежить від активності співака. Створить Вакарчук власну партію або приєднається до іншої. Можливо, він не буде очолювати партію, але очолить виборчий список. Має значення, з якими політиками Вакарчук об’єднається », – підкреслив експерт. Він також зазначив, що українці масово підтримували Вакарчука до тих пір, поки артист не прийняв нейтральну позицію на виборах.

«Вакарчук може відбирати голоси у партії« Слуга народу »Зеленського. Виборці Вакарчука і Зеленського орієнтовані на молодіжний електорат. Частково і у блоку Порошенко. Чинний президент на президентських виборах орієнтувався на виборців західного регіону. Вакарчук теж може розраховувати на значну підтримку на Заході України », – пояснив Міщенко.

http://businessua.com/vlada/52177e-potencial-ekspert-rozpoviv-pro-uspih-vakarchuka-na-parlamentskih-viborah.html