Микола Томенко: для влади головне торгувати ресурсами і сировиною, а не формувати конкурентну національну економіку

2 Вересня 2019 09:05

Як голова Наглядової ради НУБіП, звернув увагу на НЕВІГЛАСТВО і ЦИНІЗМ влади у ставленні до ЛЮДЕЙ СЕЛА і СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА.

В країні, яка годує сотні мільйонів людей по всьому світу й реально має агробізнес як економічний пріоритет номер один, ЛІКВІДУВАТИ профільне міністерство і ПРИЄДНАТИ його до Міністерства економіки та ТОРГІВЛІ – це чіткий сигнал, що для влади головне ТОРГУВАТИ ресурсами і сировиною, а не формувати конкурентну НАЦІОНАЛЬНУ ЕКОНОМІКУ!

Мовчу вже про те, що процес ліквідації займе місяці – зміна документів, адрес, програм і порядків фінансування?! Нагадаю, що в бюджеті-2019 такого Міністерства НЕ ІСНУЄ!

Найцинічнішими є заяви високопосадовців після ухвалення НЕАДЕКВАТНИХ РІШЕНЬ щодо ліквідації Міністерства та заяв у Туреччині про продаж землі для ВСІХ з нового року – про готовність ПОРАДИТИСЯ з нашими фермерами і представника агробізнесу?!
А НАПЕРЕДОДНІ таких заяв і рішень не пробували порадитися?!

Отож, нині захист ЛЮДЕЙ СЕЛА, малого і середнього АГРОБІЗНЕСУ – це справа рук всіх УКРАЇНЦІВ, які ЖИВУТЬ в УКРАЇНІ, а не тих , хто лише ЗАРОБЛЯЄ в УКРАЇНІ!