На Хмельниччині будуть нові очисні споруди в трьох районах

13 Червня 2014 17:00

А обласний центр отримає водогін.

tsn.ua

В області чиновники відібрали інвестиційні проекти, які фінансуватимуться владою  у  2015 році. Так з Державного фонду регіонального розвитку, який займається фінансуванням будівництва та реконструкції об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, для нашої області було доведено розрахунковий обсяг коштів на 2015 рік у сумі понад 145 мільйонів гривень.

Днями на спеціальній комісії обговорили, куди саме ці кошти буде направлено. Загалом на обговорення членам спеціально створеної комісії облдержадміністрації було запропоновано 77 об’єктів з галузей освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та житлово-комунального господарства, які першочергово необхідно здати в експлуатацію вже у наступному році. В результаті першочерговим постало питання  фінансування добудови другої черги Чернелівського водогону у 2015 році. Крім того, планується, що кошти з фонду будуть виділені на будівництво дошкільного навчального закладу у мікрорайоні Лезневе в обласному центрі та лікувально-діагностичного корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні. Також планується виділити державні гроші обласному музичному училищу імені В.Заремби.

А ще наступного року передбачено спрямувати кошти на будівництво очисних споруд у Полонному, Білогір’ї та Летичеві та реконструкцію водогону у Старій Синяві.