В області створять комісію для того, щоб прийняти на відпочинок дітей із Сходу

13 Червня 2014 00:08

Так вирішили допомогти східнякам депутати Хмельницької обласної ради. Порекомендували обласній державній адміністрації разом створити комісію, щоб вирішити, які саме табори відпочинку і скільки можуть прийняти дітей. Усе має бути зроблено оперативно, аби наприкінці червня вже приймати перших відпочивальників. До речі, Хмельниччина – в п’ятірці регіонів, куди переселяються люди зі Сходу України та Криму.

До теми

 Микола Томенко: «Наш обов’язок – щонайперше захистити дітей Сходу України»

11-06-14-51Про це народний депутат Микола Томенко сказав під час акції «Побажай країні щастя!», яка відбулася у Софії Київській, де евакуйовані діти з Донбасу створили дерево бажань, – повідомляється на персональному сайті Томенка. Діти вішали синьо-жовті стрічки на дерево бажань і хотіли припинення війни та можливості повернутись додому.

Микола Томенко наголосив, що необхідно зробити все, щоб кожен громадянин України, а особливо діти, жили не просто в мирній і дружній країні, а й мали можливість мандрувати і побачити всі унікальні, найкрасивіші місця нашої держави.

«Досі одна з наших бід полягає в тому, що багато людей, доживши до похилого віку, не мали змоги виїжджати за межі свого містечка чи області і на власні очі бачити, як і чим живуть українці в різних регіонах нашої держави. І через це вони ставали жертвами різноманітних міфів і стереотипів про різні «сорти України», «ворожих» українців тощо. Тому необхідно зробити все для створення можливостей дружнього туризму всередині України (особливо для дітей), а нам – захистити нашу країну, щоб ми могли з гордістю говорити, що ми – єдина, велика, мирна і красива держава», – підсумував Микола Томенко.

Акція “Дерево бажань” від Анжеліки Рудницької (фото Ganna Bernyk)

11-06-14-2 11-06-14-1