Співаки підтримали військових

3 Липня 2014 18:01
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Хто грошима та провізією, а хто – співом. У обласній філармонії відбувся благодійний концерт “З любов’ю – заради миру”. Усі виручені кошти підуть на закупівлю спорядження для бійців.

Оксана Радушинська у рамках благодійного концерту об”єднала чимало хмельницьких артистів. Саме вона ініцюювала збір коштів для військослужбовців.

Родом із сонячної Абхазії. Фатіма Чергіндзія вже як чверть століття проживає в Україні. На батьківщину їздить щороку, проте зараз не поїде принципово. Останні події на сході неабияк хвилюють артистку. Ажде в неї росте маленька донечка і, як кожна мама, Фатіма хоче аби у країні було мирно. Українських військових усіляко підтримує, навіть готова їхати і співати для них на сході.

Благодійний концерт “З любов’ю – заради миру” для Віктора Шайди вже шостий. У співака двоє синів. Аби вони жили під мирним небом готовий братися за зброю.

Нещодавно Леся Стебло проводила на схід рідного брата. Чоловік залишив вдома дружину та маленьку донечку. Леся не може залишатися осторонь благодійництва. Адже у самої двоє дітей.

Будь-яка допомога на сході вкрай необхідна. До благодійних акцій може долучитися кожен. Адже кожна зібрана гривня може врятувати життя військовослужбовцю, який захищає наш мир і спокій.