Ігор Хитрук відвідав добровільний батальйон спецпризначення «Богдан»

9 Липня 2014 09:12
oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

Більше півсотні чоловіків нині проходять військову підготовку в одному із тренувальних таборів на околиці Хмельницького. Усі вони – добровольці роти патрульної служби спецпризначення «Богдан», створенням якої опікується обласне управління МВС України. Військовослужбовців на місці їх дислокації відвідав заступник голови обласної ради Ігор Хитрук та начальник Управління МВСУ в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

«Сьогодні я пишаюся цими чоловіками, які мають власну громадянську позицію і готові ризикувати своїм життям заради спокію та миру в Україні, – сказав заступник голови ради.

Ігор Хитрук ознайомився з умовами, в яких проживають військові та  тренувальною базою. Посадовець обговорив з командиром роти проблеми щодо потреб у необхідному обладнанні.

Про створення батальйону спецпризначення «Богдан» обласні міліціянти оголосили ще на початку літа. Наразі уже укомплектована рота з більш як півсотні добровольців чекає своєї відправки на Схід України. Тим не менш, набір ще триває. Приймають усіх чоловіків віком від 18 до 45 років, які  є громадянами України та пройшли службу в Збройних Силах України або є призовниками (при умові придатності до військової служби), не притягувались до кримінальної відповідальності та мають повну середню освіту. Перевага надається тим, хто пройшов дійсну строкову службу у Збройних Силах України, має спортивні досягнення та добру фізичну підготовку, а також колишнім військовослужбовцям та працівникам органів внутрішніх справ (крім звільнених за негативними мотивами).

Відповідні документи для оформлення на службу  приймають в управлінні кадрового забезпечення УМВС України у Хмельницькій області.

Изображение 008_(1)

oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

Додаткову інформацію щодо оформлення на службу можна отримати за телефонами:

* координатор в УКЗ УМВС — (0382) 69-23-83, 097 30-21-300, 097 71-99-000;

* працівники УКЗ — (0382) 69-23-54, 69-23-51, 69-23-59, 69-24-78.