Держощадбанк України закликає зробити внесок у зміцнення боєздатності Збройних Сил України

10 Липня 2014 00:24
oblrada.sumy.ua

oblrada.sumy.ua

А саме: придбати казначейські зобов’язання «Військові».

Уже третій місяць поспіль український народ протистоїть зовнішній агресії Російської Федерації. На передовій – солдати, сержанти, офіцери Збройних Сил України, які героїчно захищають територіальну цілісність та недоторканість кордонів нашої держави. Мільйони українців у всьому світі відгукнулись на заклик українського Уряду об’єднати свої зусилля, щоб допомогти своїй армії.

У рамках всенародної підтримки війська з 21 травня 2014 року Ощадбанк розпочав продаж казначейських зобов’язань «Військові» серії В номінальною вартістю 1000 гривень, кошти від реалізації яких будуть спрямовані на підтримку української армії.

Цей патріотичний проект, покликаний залучити додаткові 100 мільйонів гривень на допомогу нашим військовим, які перебувають на передовій антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Очевидно, що для тих, хто хоче підтримати нашу армію, прибуток не є основним критерієм купівлі «Військових» казначейських зобов’язань, адже захист країни та збереження її для майбутніх поколінь – це не бізнес, не інвестиція в цінні папери, а безцінний вклад у майбутнє, справа кожного з нас.

Казначейські зобов’язання «Військові» можна придбати у відділеннях АТ «Ощадбанку».

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по території України) або (044) 363-01-33.