Обіцяних радою бронежилетів так і не дочекались

11 Липня 2014 16:45
zik.ua

zik.ua

Хмельницьким військовим було куплено більше 100 бронежилетів за благодійні кошти, ще стільки ж пообіцяв передати один з народних депутатів.

На останній сесії обласної ради депутати виділили 2 мільйона гривень з резервного на закупівлю близько 400 бронежилетів для бійців батальйону територіальної оборони. З того часу пройшло більше місяця. А от ні грошей, ні бронежилетів немає. Та військові вже дислоковані у Харківську область до прикордонників для прикриття тилів.

Як розповів кореспонденту НГП обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк, депутати кошти передбачили, але реально їх поки немає.

“Якщо вони і з’являться колись на нашому рахунку, то, аби закупити бронежилети потрібно проводити ще й тендери. А все це час. Коли вони ті жилети попадуть у руки бійців – невідомо”, – сказав воєнком.

За його словами, зараз у батальйоні є більше 100 жилетів, які були куплені за благодійні кошти простих людей. Також один із народних депутатів пообіцяв з дня на день закупити ще 100 бронежилетів та доставити їх нашим військовим.