У Хмельницькій області найбільше корупціонерів у бюджетній та земельній сферах

13 Липня 2014 17:35

vsim.ua

vsim.ua

Про підозру у вчиненні корупційних діянь повідомлено десятьом корупціонерам. Наразі до суду направлено 22 кримінальних провадження, відкритих за фактами корупції.

За півроку в Хмельницькій області порушено сотні кримінальних проваджень за вчинення службових правопорушень, шахрайство, злочинів у сфері державних закупівель.

Хмельницькі правоохоронці задокументували 578 відомостей про скоєння кримінальних правопорушень  по лінії економіки, з них 170 – правопорушення у сфері службової діяльності, в тому числі 21 факт отримання неправомірної винагороди. З них 170 кримінальних правопорушень були вчинені у сфері службової діяльності, в тому числі нами зафіксовано 21 факт отримання неправомірної вигоди; 234 правопорушення проти власності, з яких 136 фактів привласнення; 21 — в сфері господарської діяльності; 306 — правопорушень, пов’язаних із використанням бюджетних коштів; 49 — в сфері земельних відносин

-Викрито 74 факти кримінальної корупції. Як правило, корупціонерами є державні службовці бюджетної (54 випадки) та земельної сфер (6 випадків), – каже начальник управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Олександр  Федорович.

Джерело: "ВСІМ"