Жінка, яка перебуває у СІЗО, народила дівчинку

13 Липня 2014 14:00
Фото пенітенціарної служби

Фото пенітенціарної служби

Перейми у 22 річної кам’янчанки Алли Заремби почалися у камері слідчого  ізолятора. Її негайно було доставлено до Хмельницького пренатального центру. Черговий лікар прийняв пологи, Алла народила здорову дівчинку.

“Пологи проходили без ексцесів. Народжувала вона у тій самій кімнати, що й  усі жінки. Під час всього перебування у нас, жінку супроводжував конвой”, – розповів  головний лікар пренатального центру Андрій Ропотан.

Дитина народилась вагою 3700 грамів, назвали малу Маргаритою. Мама Алла годує її своїм молоком. Зараз Алла і її донька Маргарита знову у камері тимчасового тримання. Їхня кімната дещо краща за інші – меблі, техніка, ремонт.

Алла підозрюється у вбивстві за ст. 121 ч. 2 «Умисне вбивство» ККУ.  Максимальна санкція статті – 10 років позбавлення волі. Молода мама не приховує того факту, що через народження дитини їй можуть дати менший термін. Проте справа ще розслідується, а попереду суд.

У тому ж Хмельницькому СІЗО тримається й її чоловік, який є також підозрюваним у тому ж вбивстві, що і Алла. За справою вони проходять як подільники. На тату і маму вдома ще чекає півторарічний син. Він не бачив батьків більш як півроку.

Довідка НГП. Схожий випадок, коли жінка, що тримається в СІЗО народила дитину, був у 2006 році.