Сьогодні у Летичеві прощаються з загиблим у АТО прикордонником

14 Липня 2014 14:10
bm.img.com.ua

bm.img.com.ua

Про це “ВСІМ” повідомив прес-секретар Національної академії Державної прикордонної служби, помічник ректора Володимир Захарчук.

– Це був наш випускник, 2006 року. Леонід Шірпал гідно ніс службу, у чині майора, справжній бойовий офіцер, такими людьми варто пишатися, – заявив він.

Леоніду Шірпалу 21 липня мало виповнитися 33 роки. У прикордонника залишилася дружина та чотирирічна донька.

– Леонід був дуже хорошим хлопцем, всі його любили, – каже сусідка загиблого. – Донечка в них чудова, і він дуже хотів мати ще й сина. Будинок будували… Не встиг…

Поховали Леоніда Шірпала 14 липня, у рідному селі Суслівці Летичівського району.

Наразі також відомо, що це не єдиний загиблий прикордонник з Хмельниччини, є ще жертви. Деталі уточнюються, слідкуйте за оновленням на vsim.ua.

У районі прикордонного пункту пропуску “Довжанський” на фугасі підірвалася бойова машина піхоти БМП-2 сил АТО: загинуло четверо військовослужбовців. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук.

У свою чергу прикордонники повідомляють, що вчора увечері знову був обстріляний пункт пропуску “Довжанський”. “На жаль, цього разу 5 прикордонників отримали поранення, 2 з них – важкі”, – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Джерело: "ВСІМ"