Команда Хмельницького університету управління та права стала віце-чемпіоном Національних змагань “Enactus Україна”!

15 Липня 2014 14:05

univer.km.ua

univer.km.ua

Розпочались канікули, але тільки не для найактивніших студентів факультету управління та економіки! Протягом усього навчального року команда “Enactus ХУУП” сумлінно працювала над проектами, які 8 липня 2014 року успішно презентувала на Національних змаганнях “Enactus Україна” у Києві. І якщо минулого року друге місце, яке зайняли наші студенти, неабияк здивувало постійних учасників конкурсу, то цьогоріч такого рівня підготовки від нашої команди вже очікували. 

Нагадаємо, що формат змагань передбачає розробку реальних проектів у соціальній, економічній та екологічній сферах, а також залучення органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, спонсорів і меценатів для їхньої подальшої реалізації.

универ-2

“Наша команда – досить молода, їй лише два роки. Але вже другий рік поспіль ми підтверджуємо свій високий рівень підготовки та стаємо віце-чемпіонами цього грандіозного конкурсу! Звісно, без нашого наставника, Вікторії Валентинівни Ковальчук, її натхнення та творчого пориву, усього цього не було б. Тож хочемо вкотре подякувати нашій другій мамі в сім’ї Enactus.” – каже капітан команди Настя Закшевська.

универ-1У першій лізі змагань хуупівці суперничали з представниками кращих університетів країни, а ось у фіналі зустрілися з командами Харківського національного економічного університету, Харківського інституту фінансів та Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. У результаті, саме киянам ми й поступилися першим місцем і можливістю відвідати Пекін.

Оцінювало рівень проведеної роботи та якість підготовки команд високоповажне журі – представники та керівники провідних компаній України і світу.

Участь у конкурсі стала не лише нагодою поспілкуватися з цікавими людьми й успішними бізнесменами. Звання віце-чемпіона гарантує нашій команді зустріч із Міністром економічного розвитку та торгівлі України Павлом Шереметою, який минулого року сам був спікером цих змагань.

univer.km.ua

univer.km.ua

Отож, привітаємо героїв університету, членів команди “Enactus ХУУП”: Гаврилюка Філіпа, Закшевську Анастасію, Ковальчука Романа, Кондратюк Ксенію, Навроцьку Анастасію, Порохончук Анну.

Сподіваємося, наступного року ми будемо вітати їх з перемогою!!!

Джерело: ХУУП