Студенти Хмельницького музичного училища матимуть гуртожиток

20 Липня 2014 19:15
oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

За ініціативи голови обласної ради Іван Гончара вирішено питання щодо будівництва блоку гуртожитку загальною площею 950 кв м для студентів та молодих спеціалістів Хмельницького музичного училища імені В.І.Заремби.

Як відомо, питання будівництва гуртожитку тривалий час остаточно не вирішувалося. Однак, у цей непростий для нашої держави час, керівництво обласної ради вишукало можливість позитивно вирішити це питання. І після завершення будівництва музичне училище отримає для проживання студентів і працівників сучасне, комфортне і таке бажане приміщення гуртожитку.

Аби будівництво даного блоку гуртожитку було розпочато найближчим часом, керівництво обласної ради здійснює якнайшвидше оформлення необхідних для цього документів.

«Покращення умов праці працівників даного музичного училища є пріоритетним. І в подальшому обласна рада підтримуватиме подібні ініціативи у закладах обласної комунальної власності», – наголошує очільник облради Іван Гончар.

Окрім того, з метою зміцнення матеріально-технічної бази Хмельницького університету управління та права і з метою покращення організації навчального процесу та умов проживання студентів, головою обласної ради надіслано звернення на ім,я Хмельницького міського голови щодо передачі у комунальну власність області для потребу ХУУПу приміщення гуртожитку на вулиці Інститутській та частини приміщення спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, які на даний час використовуються університетом.

У разі передачі міською радою приміщення ССЗШ № 6 за сприяння обласної ради буде відкрито коледж при Хмельницькому університеті управління та права, в якому діти з міста Хмельницький та області матимуть змогу отримати загальну середню освіту відповідного професійного спрямування.