Триває акція «Збережи довкілля»

20 Липня 2014 20:50
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Метою акції є безкоштовний збір від населення (фізичних осіб) відпрацьованих батарейок та інших елементів живлення, формування у населення високого рівня екологічної свідомості та культури.

У навчальних закладах майже усіх міст та районів встановлені ємності для збору відпрацьованих елементів живлення. Також встановлені скриньки для збору відпрацьованих батарейок у торгівельних закладах Білогірського, Новоушицького, Полонського, Ярмолинецького районів та міст Хмельницький і Славута, а у Городоцькому, Деражнянському, Ізяславському, Славутському та Ярмолинецькому районах такі ємності встановлені у приміщеннях РДА.

Крім того, в області постійно проводиться інфомаційно-роз’яснювальна робота серед учнівської та студентської молоді, а також жителів населених пунктів області із пропагування ідеї збереження екологічно чистого середовища.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації висловлює вдячність свідомим жителям Хмельниччини. Не будьте байдужими, долучайтесь до акції! Збирайте відпрацьовані батарейки та інші використані елементи живлення окремо від побутових відходів та здавайте їх в спеціально відведені для цього місця.