Усе для перемоги

21 Липня 2014 19:30
oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

Днями за сприяння голови обласної ради Івана Гончара 26 тонн продовольства – 12 тонн питної води, крупи, овочі, фрукти, мед, солодощі, засоби гігієни – доставлено десантникам 8 полку та військовослужбовцям 7 територіального батальйону, які дислокуються в Хмельницькій області, а зараз захищають нашу державу від проросійських бойовиків на Сході України.

Благодійну допомогу, яку супроводжували заступник голови обласної ради Ігор Хитрук, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин, народний депутат України Ігор Сабій та голова Хмельницької районної ради Олександр Прокопов, було зібрано за кошти депутатів обласної ради, приватних підприємців, сільських рад Хмельницького району та громадськості.

oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

«Всі ми розуміємо, що протягом десятиліть Збройні сили України не лише не фінансувалися, а й цілеспрямовано знищувалися. Сьогодні, в таких непростих умовах, армія потроху відроджується, стає боєздатною, у першу чер
гу, завдяки допомозі людей. Окрім продовольства, за кошти підприємців та громадськості, закуплено та доставлено нашим військовим 120 бронежилетів, які були пропорційно розподілені між бійцями хмельницької військової частини протиповітряної оборони, службовцями СБУ та Національної гвардії»,
 – зазначив голова обласної ради Іван Гончар. І додав, що найголовніше сьогодні, аби війна якнайшвидше завершилася і наші хлопці повернулися живими додому.

oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

Дорогою на схід хмельницьку делегацію вразила величезна кількість національної символіки, синьо-жовті кольори розміщені повсюди – на електроопорах, деревах, балконах, заправках. І кількість національної символіки зростає з наближенням до Донбасу.

За словами заступника голови облради Ігоря Хитрука, їхній маршрут проліг через безліч блокпостів, дорогою зустрічалося багато розгромленої техніки. Окрім десантників, делегація навантажила продовольством автівки для вояків 140 центру, очаківських та кременчуцьких вояків, а також льотчиків. Досить приємно, розповідає Ігор Вікторович, було зустрічати місцеве населення, військових, які сприяли доставити вантаж за місцем призначення. Повсякчас, зустрічаючись дорогою з російськомовними місцевими мешканцями, доводилося чути від них прохання якнайшвидше очистити Схід від терористів та іншої нечисті.

Усі військові дякували людям з Хмельниччини, які допомагають їм підіймати бойовий дух та долати підтримуваних Росією терористів.