Літо – час активного відпочинку в бібліотеці!

23 Липня 2014 15:51
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Протягом липня-серпня бібліотеки Хмельницької міської ЦБС беруть участь у циклі заходів, що організувало управління культури і туризму Хмельницької міської ради, «Мистецьке літо». Завдяки активній роботі працівників бібліотек міста для дітей організовуються різнопланові заходи, під час яких читачі бібліотек-філій не лише розважаються, але й отримують нові знання, знайомляться із новими друзями. Розпочали цикл заходів бібліотеки мікрорайону Дубове – на дитячому майданчику «Іскорка» було проведено свято-розвагу «Іскристі забави». Ігри, вікторини, спортивні та творчі змагання, призи та солодкі подарунки залишили по собі приємні літні спогади у всіх учасників дійства.

Далі естафету розваг прийняли працівники центральної бібліотеки Хмельницької міської ЦБС – організували майстер-клас «Створи книгу своїми руками» для усіх бажаючих перехожих на центральній вулиці нашого міста – Проскурівській. Протягом години діти та дорослі, за допомогою пінопласту та синьо-жовтих шматочків тканини зробили «книжку», назва якої є на сьогодні бажанням всіх патріотів України: «Ми за мир!».

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Діти брали участь у конкурсах, іграх, вікторині. Була влаштована виставка книг «Світ твоїх захоплень». Всі присутні отримали задоволення, а діти у подарунок – книжки подільської поетеси Ніни Шмурікової.

Бібліотекарі Хмельницького запрошують усіх бажаючих відвідати наступні заходи, які відбудуться:

26 липня о 12.00 (бібліотеки-філії №4, 13, 14).

Літні розваги «Бібліотека summer time» біля Будинку офіцерів у мікрорайоні Ракове.

2 серпня о 12.00 (бібліотеки-філії №2, 12).

Розважально-ігрова година «Веселі канікули на планеті літо» на майданчику біля бібліотеки-філії №12 (Проспект Миру, 76/2).

16 серпня о 12.00 (бібліотека-філія №3).

Свято для дітей «Ми за мир, за нашу рідну Україну» на майданчику по вул.Курчатова,15 (мікрорайон Гречани) .

17 серпня о 16.00 (бібліотеки-філії №7, 10, 11).

Студія вихідного дня «Школа магічного паперу». Дитячий майданчик на Львівському шосе.