Ювілей Дунаєвець і турнір пам’яті Михайла Чекмана

24 Липня 2014 17:51
wikimedia.org

wikimedia.org

З огляду на складну ситуацію в державі, у дещо зміненому форматі святкуватиме сторіччя свого селища громада смт Дунаївці, яке випадає на 1-3 серпня. 
“До свого ювілею ми готувалися заздалегідь, — пояснив Дунаєвецький селищний голова Анатолій Кухаренко, — проте події на Сході, зрозуміло, скоригували наш сценарій, в якому не буде концертних дійств. Виняток зробили лише для виступів вихованців нашого дитсадка. Більше уваги приділимо вшануванню ветеранів, відкриємо пам’ятник Тарасові Шевченкові та Небесній сотні. 
Незмінними під час ювілею селища будуть спортивні змагання. Спершу проведемо легкоатлетичний турнір серед дітей, до якого вдалося залучити й Національний олімпійський комітет. І звичайно ж, центром спортивних заходів буде футбольний турнір пам’яті Михайла Чекмана, який ми проводимо під егідою Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад”. 
Детальніше про цю подію ми розповімо у своєму репортажі вже безпосередньо з ювілейних заходів, зазначимо лише, що якраз футбольний турнір пам’яті Хмельницького міського голови Михайла Чекмана нині вкрай потребує  спонсорів, адже матеріальні можливості дунаєвецької селищної громади, як ми розуміємо, доволі обмежені…

Джерело: "Проскурів"