Кам’янець-Подільський матиме альтернативний герб?

26 Липня 2014 20:32
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Організатор фестивалю “Республіка” Андрій Зоін шукає мецената для створення герба Кам’янця-Подільського, який спроектував український дизайнер Андрій Єрмоленко. Єрмоленко намалював низку альтернативних гербів декільком містам України, що набули надзвичайної популярності серед населення.

Малюнки дуже деталізовані та символізують найцікавіші особливості українських локацій. Вони виконані в одному стильовому оформленні.

“Достатньо подивитись на ті міста, у яких вже є герби від Єрмоленка. Це провідні міста України, промоцією яких займаються провідні компанії. Це туристичний Львів, Одеса, Київ. Ми маємо можливість поставити і Кам’янець на один рівень з ними. До того ж ця серія – Unitedcolorsof Ukraine (англ. об’єднані кольори України) – це своєрідне єднання Сходу з Заходом”, – розповів НГП організатор фестивалю “Республіка” Андрій Зоін.

На створення герба необхідно 1000 доларів. Частину з них вкладе фестиваль “Республіка”, на другу частину розшукують меценатів.

“Звертаємось до бізнесменів та патріотів міста. Вам буде шалений респект, вічна любов та згадка про вас як бізнесмена з соціально-відповідальним бізнесом”, – додав А.Зоін.