«Побачив» Кам’янець на II місце

26 Липня 2014 18:35

У Всеукраїнському відео-проекті «Яким я бачу своє місто в 2016 році», що проводила кампанія «Сильніші разом», кам’янчанин режисер власної студії «Energ1x Production», голова ГО «Ініціатива & Розвиток» Андрій Заєць серед восьми міст-учасників посів друге місце.

hroniker.net

Київ. Андрій Заєць у Посольстві Швеції на зустрічі з заступником посла Швеції в Україні Мортеном Енбергом, керівником проекту «Сильніші разом» Костянтином Ромашком та переможницею конкурсу, миколаївчанкою Тетяною Білою. Фото – hroniker.net

«Конкурс «Моє місто сьогодні і яким я його бачу в 2016 році» – дуже гарний проект, який дає молоді та громадським активістам різних міст України візуалізувати бачення розвитку свого міста в майбутньому, показати перспективи розвитку (не тільки інноваційного, але і духовного) та позмагатись силами за кращий ролик в не простому голосуванні, – розповідає Андрій.

– Його організувала Спільна інформаційна кампанія України та ЄС (до якої долучились Представництво ЄС в Україні, країни-члени Євросоюзу, представники української влади, бізнесу та громадянського суспільства) та Посольства Швеції в Україні».

Про наше місто Андрій відзняв кілька роликів ще за шкільних років. Але цього разу завдання стояло креативно розкрити суть теми конкурсу та зацікавити не тільки іногороднього глядача, а й жителів самого Кам’янця. Конкурс був запеклий і майже всю фінальну частину голосування міста Миколаїв та Кам’янець-Подільський йшли нарівні.

«Хочу сказати, що отримане мною друге місце справедливе, адже ті зусилля і наполегливість, яку приклала учасниця з міста Миколаїв, вражають», – додав Андрій.

Джерело: Хронікер