За відставку Яценюка голосуватимуть комуністи, регіони та група Курченка-Арбузова

28 Липня 2014 18:25
tomenko.ua

tomenko.ua

Коментуючи журналістам Черкаської ОДТРК «Рось» ситуацію з відставкою А. Яценюка, радник Президента України, народний депутат Микола Томенко зауважив, що соціально-економічна ситуація в Україні та факт можливих дострокових парламентських виборів жодним чином не вимагає відставки Уряду.

«Саме тому, за попередньою інформацією, що ми маємо, відставку Арсенія Яценюка точно не підтримають фракції «УДАР» і «Свобода». Натомість за цю відставку голосуватимуть комуністи, регіони і так звана група Курченка-Арбузова – «За мир і стабільність», які зацікавлені в дискредитації всього, що відбувається в «Україні без Януковича», – зазначив Микола Томенко.

Він нагадав, що нинішній Уряд на чолі з Арсенієм Яценюком свого часу не просто задекларував певну програму дій, він мав підтримку в парламенті усіх своїх ініціатив (причому, не завжди популярних). «А тому абсолютно очевидно, що, як мінімум, прем’єр-міністр і Уряд повинні прозвітувати за виконання своїх програм, використання коштів тощо. І правильно було би, щоб до моменту створення нової коаліції та обрання нового складу Кабінету Міністрів нинішній Уряд на чолі з А. Яценюком виконував свої повноваження», – підсумував Микола Томенко.