Об’єднаний штаб волонтерів в Кам’янці продовжує допомагати нашим військовим

8 Серпня 2014 16:33
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Вже більше тижня в Кам’янці-Подільському працює об’єднаний штаб волонтерів (http://ngp-ua.info/2014/07/15598), до складу якого входять також громадські організації та родичі військовослужбовців.

Наразі в центрі міста стоїть інформаційний намет, куди небайдужі кам’янчани зносять продукти, речі та кошти для військових. Він працює з 9:00 до 15:00. Вночі його охороняє міліція, а з 15:00 до 18:00 – військові.

Як повідомила НГП пані Тетяна, матір військовослужбовця 7 батальйону територіальної оборони Хмельниччини, зараз до волонтерів приєдналися діти з Клубу юних миротворців, які з переносними скриньками збирають гроші та речі на вулицях міста. За тиждень вони зібрали близько 28 тисяч гривень.

ngp-ua.info

ngp-ua.info

“З цікавих фактів: нам принесли 100 російських рублів. Це були росіяни. Також приходили поляки, допомогли нашим солдатам фінансово.”, – повідомила пані Тетяна.

З четверга на допомогу прийшли члени організації Пласт. “Пластуни”, як і “миротворці” будуть збирати допомогу по місту.

Планується найближчим часом вставити ще 2 невеликих намети біля центрального ринку та на мікрорайоні “Жовтневому”.

“Ми співпрацюємо з начальником медчастини 7 батальйону територіальної оборони. Складаємо список необхідних медикаментів, адже, коли люди приходять в аптеку, то вони купують зеленку, бінти, вату. Наш начмед каже, що зеленки, яка є в 7-го батальйону може вистачити ,щоб двічі пофарбувати всю техніку в зелений колір. Тому він вказує, що необхідно військовим”, – сказала Тетяна.

ngp-ua.info

ngp-ua.info

За декілька днів повинен відкритися склад для товарів в приміщені 2 школи. Там також працюватиме пункт збору.