На Хмельниччині хочуть заборонити всі концерти Ані Лорак

9 Серпня 2014 21:51
 viknaodessa.od

viknaodessa.od

Відповідне звернення активісти направили до голови ОДА Івану Гончару та міському голові Сергію Мельнику.

У ньому говориться не лише про концерт, що має відбутись 17 вересня, а й про всі потенційні виступи співачки у місті Хмельницькому.

“Враховуючи, що щонайменше, не патріотичну позицію співачки Ані Лорак(Кароліни Куєк) щодо анексії Росією АР Крим і сепаратистських дій на Сході України та з метою не допущення дестабілізації суспільно-політичної ситуації на Хмельниччині і у місті Хмельницькому зокрема, Рада ГО Хмельницький майдан вимагає заборонити на теренах Хмельницької області, в тому числі місті Хмельницькому, проведення будь-яких розважально-культурних заходів за участю співачки Ані Лорак”, – йдеться у зверненні, підписаному 8 серпня на засіданні Ради.

ngp-ua.info

ngp-ua.info

Проте, схоже що і без звернень активістів концерт Ані Лорак 17 вересня не відбудеться. Про це повідомив НГП представник організаторів концерту у Хмельницькому Владислав.

«Наразі йдуть переговори, оцінюється вся ситуація. Але на 90% впевнений, що концерту не буде. Остаточна інформація буде у вівторок. Всі гроші за викуплені квитки обов’язково повернемо», – розповів він.

В касах філармонії НГП повідомили, що значну кількість квитків вже здали, а попит на ще не продані суттєво зменшився.

Нагадаємо, 3 серпня близько 100 протестувальників влаштували сутички з міліцією на концерті Лорак в одному з нічних клубів Одеси. На даний момент затримано троє учасників сутички.

Також стало відомо, що протестуючих в Одесі підтримав міністр культури України Євген Нищук, який заявив, що бойкот таких «артистів» – правильне і потрібну справу.