Дітям переселенців потрібне шкільне приладдя

10 Серпня 2014 17:35
vsapravda.info

vsapravda.info

Наближається початок навчального року і батькам, які переїхали із зони АТО, потрібно збирати дітей до школи.

Більшість сімей-переселенців перебуває у важкому матеріальному стані та не можуть самостійно забезпечити дітей всім необхідним.

Діти переселенців потребують не тільки фінансової допомоги. Багато хто відчуває сильне психологічне потрясіння в зв’язку з переїздом, багато дітей стали свідками страшних подій. Нове місто, нові знайомі і друзі. Батьки, займаються пошуком житла та роботи, зазвичай не мають можливості приділяти належну увагу дітям.

Зараз, коли українські батьки підуть збирати своїм школярам портфелі, у них буде можливість допомогти й іншим дітям, придбавши і передавши їм кілька зошитів і олівців.

Громадянська ініціатива “Восток-SOS” звертається до тих, хто має можливість, з проханням допомогти зібрати все необхідне.

Дітям знадобляться: канцтовари (зошити, письмове приладдя, все для малювання); ранці, портфелі, сумки для спортивної форми; одяг та взуття для школи.

Щоб передати допомогу, телефонуйте за номером (050) 623-58-46 (Світлана) або (050) 982-68-70 (Юлія), або залишайте повідомлення на сторінці Громадянської ініціативи “Восток-SOS” в Facebook.

Джерело: Освіта.UA