Воїни-реконструктори запрошують на День прапора і День Незалежності України до Меджибізької фортеці

22 Серпня 2014 20:10
proskurov.info

proskurov.info

У зв’язку із сумними подіями в Україні, святкування 10ї річниці фестивалю «Стародавній Меджибіж» переноситься на наступний рік. Цього року фестивалю не буде. Але брама Меджибізької фортеці завжди відкрита для старих друзів. Організатор фестивалю Костянтин Пархоменко повідомляє: …

Всі бажаючі зможуть взяти участь у офіційних заходах: 23 серпня – «День прапора» і 24 серня – «День незалежності України». А в ніч з 23 на 24 серпня – дружнє спілкування біля вогнища, перегляд фестивального відео та невеличка програма за участю Олексія Шкуропатського.

Все скромно та по-дружньому тепло. Також ми вшануємо пам`ять загиблих на Майдані (відбудеться зустріч з родиною героя Небесної сотні, реконструктора – Максима Шимка ) та проведемо акцію на підтримку нашої армії.

Жодних організаційних зборів коштів не буде. Буде стандартна плата за квиток в фортецю – 20грн і, для бажаючих, 30 грн за вечерю. Також хто скільки забажає і скільки зможе на благодійні пожертви. Шатри та намети можна буде розміщувати прямо на території фортеці. Тож чекаємо всіх друзів-патріотів у суботу 23 серпня у меджибізькій фортеці на дружніх зборах.

Слава Україні!