Хмельничанам, які досягли 16-річчя у серпні, вручили паспорти у День Незалежності

24 Серпня 2014 18:45
ye.ua

ye.ua

Такі урочистості чекали на тих, хто має досягнення у навчанні, спорті чи мистецтві.

Під час святкового мітингу до Дня Незалежності України, що відбувся біля пам’ятника Тарасу Шевченку, представники міської та обласної влади вручили паспорти 14-ти юним хмельничанам.

паспорт-2

16-річні хлопці та дівчата, одягнуті у вишиті сорочки, фотографувалися із своїми «головними» документами та розповідали про плани на майбутнє.

паспорт-3

Так, Вікторія Атаманчук, котра навчається в НВК №4, планує здобувати вищу освіту за кордоном.

«Я люблю Україну, але навчатися планую у Польщі: на філолога або психолога», – розповідає дівчина. – Я не є відмінницею, але займаюся багатьма справами, які мені подобаються, наприклад, вишиванням, плаванням».

паспорт-4

А учень ЗОШ № 7 та кандидат у майстри спорту з карате Владислав Махлай планує поєднати своє майбутнє із захистом територіальної цілісності України – стати прикордонником.

паспорт-5

«Уся моя сім’я в прикордонних військах, і я з дитинства мрію стати прикордонником, навіть не уявляю себе в іншій професії, – каже Владислав. – Сьогодні хочеться хмельничанам побажати мирного неба над головою».

паспорт-6

Також під час мітингу хмельничани, серед яких представники влади та громадських організацій, військові, приватні підприємці, студенти, школярі, поклали квіти до пам’ятника Кобзарю.

Фото – ye.ua