Очікувана школа

31 Серпня 2014 12:55

adm-km.gov.ua

adm-km.gov.ua

На постійному контролі обласної влади перебуває закінчення будівництва Скаржинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, що знаходиться в Ярмолинецькому районі.
28 серпня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, разом із відповідними службами, здійснила обстеження проведених робіт у Скаржинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. Комісія перевірила якість та дотримання строків їх виконання.
Напередодні Леся Василівна провела нараду із замовником та виконавцем робіт. У нараді взяли участь працівники обласних структур ДСНС, санепідемстанції, управління фінансів, казначейства, представники Ярмолинецької райдержадміністрації, територіальної громади села.

adm-km.gov.ua

adm-km.gov.ua


За результатами зустрічі вирішено здійснити почергове прийняття в експлуатацію об’єкта будівництва. Задля цього визначили об’єм робіт, який буде виконаний підрядником у першу чергу. Поетапне введення в експлуатацію частин будівлі дасть змогу розпочати навчальний процес, створити для учнів комфортні умови навчання та відкрити нові групи в ДНЗ «Ромашка».

За матеріалами Ярмолинецької РДА.