У «Столиці» – тенісні чемпіони

31 Серпня 2014 15:45
hroniker.net

hroniker.net

Віртуози з гри у настільний теніс з’їхалися до Кам’янця з усієї країни, аби в рамках відзначення Дня Незалежності, зійтися у дводенній битві під назвою «Остання столиця». Змагання успішно відбулися, маємо переможців і серед кам’янчан.

У п’ятницю перші місця посіли в різних вікових категоріях Руслана Хомеюк (Красилів-Кам’янець), Андрій Єремія, Максим Мельничук (Чернівці), Олена Пентюк (Путила), Максим Михайлович, Ольга Курпа (Чернівці). Наступного дня кращими в грі стали Валерій Гілетко (Київ), Віктор Євтодій (Одеса), Олена Налісніковська (Красилів-Херсон). Уже в неділю чемпіоном себе показав Юрій Колесник (Дніпродзержинськ).

Загалом у змаганнях взяли участь близько півсотні гравців – також із Хмельницького, Хотина, Полонного, Теофіполя, Летичева, Летави, а ще господарі змагань – кам’янчани, котрі провели понад 300 зустрічей і шість турнірів. «Зустрінемось у вересні – на відкритому чемпіонаті міста з настільного тенісу до Дня фізичної культури», – запрошують організатори на найближчі змагання всіх охочих.

За підтримку та спонсорську допомогу вони дякують фітнес-центру «Нова Будова», закладу харчування «Chicken HUT», агентству нерухомості «Аліка», піцерії «МакСмак»; магазинам спорттоварів «Магік +», меблів «Мебельєр», м’ясної кулінарії «Апетит», одягу та взуття «Kari», будівельному «Перший Дім»; профкому К-ПНУ ім. І. Огієнка, ресторану «БЛОМАНЖЕ».

Джерело: Хронікер