Хмельниччина відправила черговий гуманітарний вантаж на Схід

5 Вересня 2014 17:45
adm.km.ua

adm.km.ua

Цього разу понад 40 тонн гуманітарного вантажу відправлено на звернення Товариства Червоного Хреста України. Як зазначив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус, до цієї гарної справи долучилися усі райони області.

«До мене звернулося Товариство Червоно Хреста з проханням посприяти в зборі, організувати зберігання, складування, відвантаження гуманітарної допомоги для жителів Донецької та Луганської областей, які постраждали від військової агресії. Ми за тиждень зібрали більше 30 тонн картоплі, крупи, олію, інші продукти харчування.» – сказав він.

«Ми залучили одне з товариств області, яке надало складське приміщення. І по мірі накопичення гуманітарної допомоги ця робота буде продовжуватися. З районів звозять продукти, тут все буде сортуватися та відвантажуватися на схід.» – зазначив Леонід Іванович.

Він приємно відмітив активну позицію жителів області, які долучилися до такої важливої справи.

adm.km.ua

adm.km.ua

Разом з гуманітарним вантажем, військовим, які зараз боронять нашу землю, передали листа від 10-річної дівчинки, яка написала: «Я дуже хочу, щоб кожен солдат із зони АТО повертався живим додому, щоб на всьому світу був тільки мир, кріпіться та боріться за нашу Україну».