Волонтери Шепетівщини повернулись з зони АТО

11 Жовтня 2014 14:36

волонтери8 жовтня до Шепетівки благополучно повернулись машини, які відвезли на Схід понад 2 тонни вантажу для військових.
Відвідати наших земляків у зоні АТО поїхали голова Шепетівської райдержадміністрації Микола Дорощук, активісти громадської організації “Хмельниччина. Самооборона і контроль” – Олег Велігдан, Євгеній Ступак та Михайло Антонюк. Разом з тим, до складу групи долучилась ремонтна бригада, яка відвідала 8 полк хмельницького спецназу та надала їх посильну допомогу.
Цього разу, окрім продуктової групи, бійці отримали такі потрібні в умовах осені речі: одіяла, теплий одяг, форму, а також, бронежилети, біноклі, розгрузки та іншу військову амуніцію.
У триденній поїздці по містам Стахове, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Дебальцеве, Краматорськ та інших хлопці на власні очі побачили, як проходить так зване перемир’я. Проте, у спілкуванні з військовими, приємно вражає бойовий дух наших хлопців – говорить Микола Дорощук. Попри усі негаразди, їм не позичати впевненості у перемозі. У нас справді народилась не тільки держава, а й армія, для якої поняття честі, гідності – визначальні. Армія, яка віддана своїй землі і готова стояти за неї до останнього.