«Обміняй мистецтво на мир» – перший благодійний аукціон у Хмельницькому зібрав понад 16 тисяч гривень для поранених вояків

13 Жовтня 2014 14:29
Стоп-кадр

Стоп-кадр

«Результат – вражає! Вже на сьогодні зібрано 16 тисяч гривень. Це головний але не єдиний позитив проведеного заходу.
Основне питання, яке лунало до мене протягом останніх тижнів: чому немає реклами заходу? – Тут все просто! Я запрошував на аукціон людей, які не слідкують за рекламою. Успішних бізнесменів та кандидатів в нардепи Хмельниччини. Людей, які розуміються на мистецтві і можуть дозволити «обміняти» свої кошти на мистецтво та вдячність воїнам-патріотам за захист української землі.
Я особисто запрошував кандидатів в депутати та бізнес еліту краю. Привозив запрошення, телефонував і спілкувався з ними в соціальних мережах.
Серед позитиву: на аукціон, незважаючи на зайнятість і зустрічі з електоратом, прийшло декілька кандидатів в депутати. (Нажаль лише декілька, хоча обіцяли прийти близько половини запрошених…. Та про це пізніше)
Величезне ДЯКУЮ хочу сказати людям, які відгукнулися, прийшли і придбали картини» – розповідає на своїй сторінці, один з організаторів заходу телерадіоведучий, шоу-мен Антон Довлатов.
На аукціоні представлено 19 лотів. Картини відомих Поділлю художників, а також митців з народу які виявили бажання допомогти пораненим.

Джерело: podilska.info