Перші жертви негоди на Хмельниччині: зафіксовано три ДТП

25 Жовтня 2014 12:18
runews.radeant.com

runews.radeant.com

Аварії із постраждалими сталися 24 жовтня у Дунаєвецькому, Чемеровецькому районах та у Хмельницькому.
Вночі ДАІ зафіксувала першу аварію: неподалік села Воробіїка Дунаєвецького району зіткнулись вантажні “Фольксваген” та “Вольво”. І якщо водій останньго авто не постраждав, водія та пасажирку “Фольксвагена” довелося витягати із понівеченого авто рятувальникам Державної служби надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. З тілесними ушкодженнями потерпілих госпіталізували в травматологічне відділення районної лікарні.
Інша дорожньо-транспортна пригода сталася в Чемеровецькому районі: “Фура «шліфувала» на місці – не могла продовжувати рух. У цей час рухався автомобіль «Фольксваген». Водій не встиг загальмувати та в’їхав в фуру. В результаті аварії водій і пасажир легковика отримали травми”, – розповів кореспонденту газети “ВСІМ” речник управління ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк.
Ще троє людей, за інформацією прес-служби Державтоінспекції у Хмельницькій області, отримали травми на Ружичній під час зіткнення «Мерседесу» та «Опеля». Водій останнього авто не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в інший автомобіль.