У Хмельницькому волонтери продовжують збирати допомогу військовим

29 Жовтня 2014 15:15
vsim.ua

vsim.ua

Тим, хто знаходиться на Сході потрібне все: теплий одяг, взуття, шкарпетки, гроші на придбання інших необхідних речей. Кожна гривня на вагу золота.

-Слава Героям України! Вічна пам’ять загиблим!, -з таких слів починається повідомлення волонтерки Тетяни Юзепчук у Фейсбук. – У мене свіжі новини. Вчора знову відправили наших хлопців на прокляту війну, як це важко, як складно відправляти туди близьких людей. Кожного разу знову і знову це відчуття, не хочеться відпускати, але вони завжди кажуть, з посмішкою, «що все буде добре!». В такі моменти важко стримати сльози, і ту не зрозумілу біль. Ті, хто були чужими стали рідними, а ті хто не розуміють стали чужими. Кожного разу я дивуюсь, коли мені кажуть, невже йде війна, тож все добре, кому допомагати, для чого воюють, кого захищають…Я, не знаю, як так можна, як?

Люди відкрийте, очі я Вас прошу, не будьте байдужими, адже насправді в країні йде війна, за українські землі, за незалежність нашої рідної землі.

Хлопці, які знаходяться на Сході потребують Вашої допомоги.

Погода змінюється, іде до холодів, і просто вкрай потрібна Ваша допомога, кожна гривня на вагу золота, кожна річ важлива.

-На даний момент потрібно зібрати близько 12.500 гривень, для того щоб купити теплу форму, якісне тепле взуття, термошкарпетки, повідомляє Тетяна. – Я знаю, це не маленька сума, але я вірю в те, що разом ми зможемо. Прошу допомогти хто чим може, молитвами, посмішкою, добрим словом підтримки, коштами, адже наші хлопці там ризикують собою, для того, щоб ми могли спокійно спати, працювати, ходити під мирним небом!!!

Контакти:

Юзепчук Тетяна Миколаївна – незалежний волонтер по збору допомоги військовим, які перебувають у зоні АТО

№ телефону 068-817-46-27

Номер рахунку: Приват банк 4405885829034492 (Юзепчук Тетяна)

Джерело: "ВСІМ"