Автомобіль від Новоушицької громади передали батальйону «Айдар»

30 Жовтня 2014 14:25
avto-uaz-469.ru

avto-uaz-469.ru

Автомобіль УАЗ, рішення про передачу якого нашим бійцям у зону АТО було прийнято на сесії районної ради тиждень тому, вже перейшов у руки нових господарів. Для покращення технічного стану автомобіля  було витрачено понад 7 тис. грн. з районного фонду підтримки Збройних Сил України. За ці кошти капітально відремонтовано двигун та ходову частину, проведено належне технічне обслуговування, на кузов нанесена спеціальна захисна текстура. Посильну допомогу у ремонті і спорядженні автомобіля надали місцеві підприємці і колективи установ району. Як відомо, депутати райради одностайно підтримали рішення про передачу спільної власності територіальних громад району – автомобіля УАЗ-3962 військовій частині ПП В 0624 (батальйон «Айдар»).

Днями голова Новоушицької районної ради В.Гребенюк і заступник голови РДА В.Бакулей передали автомобіль земляку – командиру розвідки батальйону “Айдар” В.Пушкару.
Також  за зібрані кошти з районного фонду підтримки Збройних Сил України, нашим бійцям передали гуманітарну допомогу: речі першої необхідності, продукти харчування.

Перед відправкою в зону АТО, митрофорний протоієрей УПЦ КП Іван Кріль здійснив обряд освячення автомобіля.