Хмельничан кличуть на закриття велосезону

4 Листопада 2014 13:13
velo-km.in.ua

velo-km.in.ua

Хмельницька спільнота велосипедистів запрошує всіх охочих на велопробіг з нагоди закриття сезону. Тому цієї неділі двоколісна громада вирішила урочисто закрити сезон-2014 традиційним велопробігом по місту.

Впродовж цьогорічних весни, літа та осені клубом “Вело Драйв” у Хмельницькому було організовано більше 20 велосипедних заходів. Серед них і патріотичні заїзди з прапорами, і нічні “покатушки” із усією можливою велосипедною підсвіткою, і навіть дівочий велопарад у спідницях. Найчисленнішим з усіх заходів був заїзд на відкритті сезону у квітні – тоді в одній колоні педалі крутило близько 300 чоловік.

Цього разу маршрут заїзду становить 9,5 кілометрів. Учасників запрошують проїхатись вулицями Хмельницького від парку ім. Чекмана по вулиці Камянецькій – Толстого – Трудовій – проспекту Шевченка – Старокостянтинівському шоссе із фінішем біля Меморіалу Слави. Після завершення пробігу заплановано безалкогольний пікнік. Потурбуватись про харч для себе організатори просять всіх самостійно.

Також на цьому заїзді всі охочі зможуть допомогти українській армії, придбавши пам’ятні наліпки з символікою Вело Драйву. Всі гроші від продажу благодійних стікерів підуть на потреби війська.

Збір о 13:30 біля входу в парк ім. Чекмана.