У Хмельницькому продовжуються роботи з реконструкції набережної річки Південний Буг

10 Листопада 2014 13:31
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Набережна річки Південний Буг внаслідок довгострокової експлуатації та руйнівної дії водного потоку була частково пошкоджена і потребувала ремонту. Наразі тривають роботи з її реконструкції, які виконує ТОВ “Ізяславтрансбуд”, що виграло тендер на виконання зазначених робіт.

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

За інформацією інженерно-технічного відділу управління житлово-комунального господарства міської ради працівники підрядної організації вже укріпили берег монолітною залізобетонною підпірною стінкою з влаштуванням дренажу, розпочали роботи з ремонту сходів. Далі підрядна організація виконуватиме роботи з благоустрою території, готуватиме пішохідну зону набережної до мощення тротуарною плиткою.

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

На пішохідній зоні набережної також буде влаштовано зовнішнє освітлення та встановлено лавочки й урни для сміття. Значну увагу буде приділено озелененню цієї ділянки.

Вздовж підпірної стінки зі сторони річки планується влаштувати металеву огорожу.
Нагадаємо, протяжність ділянки, яка підлягає ремонту (від вулиці Кам’янецької до гирла річки Плоскої) складає 470 метрів. Загальна вартість робіт складає близько 4 млн. грн.