Вулицями Хмельницького проїхався велопарад

10 Листопада 2014 11:41
ngp-ua.info

ngp-ua.info

В неділю, 9 листопада, вулицями Хмельницького проїхався останній цього року велопарад, організований клубом VeloDrive. Хоч погода була не зовсім сприятливою на захід зібралось близько 150 прихильників двоколісного транспорту та один ролер.

Велопарад стартував на своєму звичному місті — біля мосту на вході в парк ім. Чекмана та проїхав головними вулицями міста маршрут довжиною 9,5 кілометра.

Щоправда, темп заїзду був дещо зашвидким — не проїхавши і половину шляху, частина учасників суттєво відстала. Організатори потім  нарікали на машину ДАІ, що супроводжувала колону і задала надто високий темп, який на велосипеді важко підтримувати. Проте завдяки цьому непорозумінню весь маршрут колона велосипедистів подолала всього лише за 30 хвилин.

Наступного року активісти планують розширити поле своєї діяльності: окрім організації та проведення заїздів, парадів та велоекскурсій планують проводити ще багато заходів для популяризації пересування велосипедами у місті.

Також на сьогоднішньому параді розповсюдили майже 100 пам’ятних наліпок, гроші від яких підуть на потреби українського війська.