Вихованці Хмельницької спортивної школи «Самсон-право» сенсаційно виступили у змаганнях за Кубок світу з різносилових бойових мистецтв

12 Листопада 2014 15:37
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

60 нагород унікального ґатунку (23 –за перше місце, 22 – за друге і 15 – за трете) привезли цього річ спортсмени підготовчо-міліцейської школи «Самсон-Право» – школи рукопашного бою, самооборони, бойового мистецтва з відкритого кубку Європи міжнародної федерації Kong-Sao, який проходив у Польщі 25-26 жовтня 2014 року. На польських майданчиках зустрічались спортсмени з Чехії, Словаччини, Угорщини, Швеції, Азербайджану, Ірану, Польщі та України. Змагались вони у трьох різновидах ката, поєдинках семи кантакту, мікс-куміте, греплінгу та комбату. Наші спортсмени, а на змагання згадана школа відрядила 32-ох спортсмені,. проявили себе достойно як у безконтактних конкуренціях, так і у поєдинках з ударною та кидовою техніками. Вдалому виступу самсонівців передували два місяця спеціальних наполегливих щоденних тренувань, завдяки яким і видалося досягти такого результату.

За рейтингом найкращих результатів цих змагань спортсменів школи можна назвати у такій послідовності:

1. Осєдлевич Єлізавета (4 перших місця);

2. Поплавська Валерія (3 перших місця і 1- друге);
3. Молдованов Тимур (3 перших місця і 1 – третє);
4. Войтков Дмитро (2 перших місця і 2 – других);
5. Катурга Валерій (2 перших місця);
6. Кшижинський Нікіта (2 перших місця);
7. Осєдлевич Яна (1 перше місце, 2 – других);
8. Бобочка Аня (1 перше місце, 1 – друге і 1 – третє);
9. Шведова Богдана (1 перше місце);
10. Дунець Марина (2 других місця);
11.Фіялчук Дмитро (2 других місця);
12. Ваховський Данило (2 других місця, 1 – третє);
13. Суковатий Данило (2 других місця);
14. Бойко Микита (1 друге місце, 2 – третіх);
15. Самсонова Аня (1 друге місце, 1 – третє);
16. Гоменюк Данііл (1 друге місце, 1 – третє);
17. Шевчук Максим (1 друге місце, 1 – третє);
18. Дубчак Іван (1 друге місяце);
19. Мулявка Тимур (1 друге місце);
20. Кучма Артем (1 друге місце);
21. Ковальчук Олексій (1 друге місце);
22. Нагорнюк Ілля (2 третіх місця);
23.Шклярук Богдан ( 2  третіх місця);
24. Чекман Михайло – (1 третє місце);
25.Кіссер Максим – (1  третє місце).
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Окремі почесні місця цього рейтингу посідають також тренера школи Гаррій (одно перше і одно третє)та Вероніка (три перших місця і кубок за найкращу техніку) Осєдлевичи, які також неодноразово сходили на п’єдестал за чемпіонськими нагородами, адже змагались на відміну від своїх вихованців у категоріях “Stopnie Mistrzowskie”, тобто серед Майстрів бойових мистецтв, володарів чорних поясів.

А от Соні Ващенко, як і ще чотирьом нашими спортсменам, не довелось відчути солодкої митті власної перемоги, проте спеціальний пам’ятний подарунок, який передбачався для наймолодшого учасника цих змагань, Сонечка все ж таки отримала. А головне, що далеко не всім спортсменам щастить приймати участь у таких помпезних змаганнях, тай ще у п’ять з половиною років. А якщо враховувати, що її результат у виступах з ката без зброї  посідає 8 місце серед 12 учасниць в категорії віком від 6 до 10 років, то  перспективу її у цьому виді спорту можна передбачити без проблем.
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com