Буржуйки – на Схід

15 Листопада 2014 18:56
Стоп-кадр

Стоп-кадр

Над Маріуплем згущуються хмари. Міноборони заявляє про високу ймовірність наступу  сил противника. НАТО готується до гіршого через агресію Росії. Вочевидь, тим, хто нас боронить, доведеться долати ще одного ворога – мороз. У цьому, як можуть, вирішили посприяти хмельницькі волонтери. Колектив «Спецбудмеханізації» вкотре відправило допомогу військовим. Цього разу – буржуйки.

Колектив підприємства до роботи підійшов з неабияким ентузіазмом. З кожним днем надвОрі не теплішає. Аби швидше відправити вантаж військовим – працювали без обіду, після роботи, та у вихідні. Тож за тиждень власноруч змайстрували, майже, десяток, ось таких, обігрівачів. Де не могли знайти металу безкоштовно  – докуповували. До процесу підключились всі без вийнятку.

Підприємство «Спецбудменханізація» вже неодноразово допомагало військовим  провізією, коштами та технікою. Минулого разу передали на передову ось такий екскаватор та компресор. Та зараз, з наближенням морозів, запевняють, основну увагу приділятимуть виробам, які  зігріватимуть  військових.

Джерело: 33 канал