Хмельницький оркестр МВС зіграв козацький марш у Німеччині

16 Листопада 2014 15:00
vsim.ua

vsim.ua

Хмельницький оркестр — єдиний колектив, котрому запропонували співпрацю з німецькими артистами в рамках фестивалю військових оркестрів «Berlin Tattoo».

Оркестр  УМВС України в Хмельницькій області  разом із колегами з муніципального естрадно-духового оркестру міста Хмельницького та мажоретками з ансамблю «Альфа» представляли Україну на міжнародному фестивалі військових оркестрів «Berlin Tattoo».

Учасниками міжнародного фестивалю військових оркестрів «Berlin Tattoo», котрий щороку у листопаді збирає в Німеччині найяскравіших та найбільш професійних виконавців з усього світу, цьогоріч стали хмельничани. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького обласного управління міліції.

Разом із нашими музикантами свою майстерність на «Berlin Tattoo» демонстрували колективи з Білорусії, Польщі,Чехії, Нідерландів, Німеччини, Швейцарії, Голландії, ОАЕ, Шотландії, Англії та зведений оркестр Великобританії і Німеччини.

Окрім підготовленої «домашньої» програми з дефіле, хмельничанам випала честь закривати перше відділення концерту у перший фестивальний день, акомпануючи німецькому хору, та виступати разом з переможницею тамтешнього популярного співочого конкурсу на кшталт нашого «Голосу країни» Annie Heger.

vsim.ua

vsim.ua

«Були на цьогорічному «BerlinTattoo» і голландські велосипедисти, і англійсько-німецькі волинки, й екзотичні для європейського ока мундири представників Еміратів, і грузинські танці під супровід оркестру білоруських міліціонерів, і — найприємніше — наше: «Щоб шаблі не брали, щоб кулі минали» з жовто-блакитними прапорами в руках мажореток. А вже у фіналі феєричного шоу відбувся масштабний зведений виступ усіх оркестрів з різних країн-учасниць. Саме хмельничан, разом з їхніми друзями-колегами з Польщі, організатори розмістили в перших рядах цього велелюдного і різноликого оркестру із сотень музикантів», – йдеться у повідомленні відомства.

Джерело: "ВСІМ"