Хмельничани зібрали понад 40 мільйонів гривень військового збору

1 Грудня 2014 13:13
podilska.info

podilska.info

З початку запровадження військового збору для забезпечення Збройних Сил України з доходів подолян перераховано 40,1 мільйона гривень цього стратегічного платежу.

У листопад нинішнього року до державного бюджету від платників податків Хмельницької області надійшло 11,4 мільйона гривень військового збору. Це більше на півмільйона гривень від запланованого індикативного показника.

«Безперечно, на адміністрування цього стратегічного платежу, яким є для країни військовий збір, винятковий вплив має патріотична налаштованість платників податків Хмельниччини. Подоляни розуміють, що кожна сплачена ними гривня йде на захист територіальної цілісності і суверенітету України, тому несумлінних платників тут не буває. З іншого боку працівники фіскальної служби роблять усі від них залежне, аби люди знали усі особливості нарахування і сплати цього патріотичного платежу», -.зазначив в.о. начальника ГУ ДФС у Хмельницькій області Мар‘ян Зеленецький.

За словами фахівців регіонального представництва фіскальної служби, консультації та відповіді на запитати про особливості сплати цього платежу представники бухгалтерських служб бізнес-структур Хмельниччини можуть отримати у Центрах обслуговування платників.

Нагадаємо, що з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір.