Зафункціонував Легіон Подільських січових стрільців

11 Грудня 2014 15:03
podilska.info

podilska.info

Силами громадських організацій у Кам’янці-Подільському на території учгоспу розпочав роботу Легіон Подільських січових стрільців. Створено його з метою навчання формування партизанських груп, підготовки населення до можливої воєнної агресії та підвищення освіченості жителів міста щодо того, як діяти в разі війни.

На жаль, події, які відбуваються на сході змусили кожного задуматися над тим, як боротися з агресором, якщо він прийде на нашу рідну землю. Тому, було вирішено створити в місті базу, де б навчали всіх охочих азів військової підготовки. Все що потрібно тим, хто бажає бути в лавах Легіону Подільських січових стрільців – патріотизм та бажання захищати як свою родину, так і Батьківщину.

Як повідомляють на сайті Кам’янець-Подільської міської ради – Із забезпеченням засобів для тренування допоміг міський голова Михайло Сімашкевич. Він передав коменданту Легіону каску, тубус від РПГ-18, 2 макети масогабаритних автомати АК-74, бронежилет.

Отже, кожен охочий відтепер має можливість у Кам’янці-Подільському прийти на заняття та отримати військову, фізичну, медичну та цивільну підготовки.