Допомога переселенцям на Хмельниччині прийшла з-за кордону

12 Грудня 2014 17:03
podilska.info

podilska.info

Враховуючи події, які відбуваються на сході нашої країни, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводяться різноманітні акції та заходи, спрямовані на збір гуманітарної допомоги сім’ям, що опинилися в скрутному становищі та тимчасово проживають на території Летичівського району.

Сайт Летичівської районної держадміністрації повідомляє: до однієї із таких акцій долучилася сім’я Яреми Лариси Миколаївни, яка на даний момент проживає у Португалії та виявила бажання допомогти сім’ям вимушених переселенців. Центр отримав посилку у кількості 6 ящиків із дорослим і дитячим одягом. Протягом місяця було забезпечено необхідним одягом сім’ї, які найбільше його потребують в теперішній час. Першими відчули доброзичливе ставлення та підтримку дітки дитячого будинку сімейного типу Тетяни та Миколи Савченків, які висловлюють особливу подяку Ларисі Миколаївні.

Також, забезпечені одягом й інші сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах та потребують уваги і допомоги з боку людей, що не стоять осторонь даної проблеми.

Колектив Летичівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро дякує Ларисі Яремі за чуйне, добре серце, за небайдуже ставлення та матеріальну підтримку. На сьогодні в області перебувають близько чотирьох тисяч переселенців з Донбасу.