Хмельничани стали ближчими до влади

17 Грудня 2014 15:32
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Щовівторка мешканці та преса мають можливість поспілкуватися з керівництвом адміністрації. На порядку денному звучали такі питання: соціальне забезпечення громадян, земельні конфлікти, проблема з “Теплокомуненерго” та наболівша – із світлом.

Запорізька АЕС запрацювала, а світло й досі вимикають. Кажуть – уже проблема у вугіллі. Що людям чекати надалі – пообіцяли інформувати, а поки живемо за графіком.

Пенсіонери бідкаються на соціальне забепечення й “Теплокомуненегро”, вважають що останні працюють не на совість.

Слухали про наболівше. Кожен телефонний дзвінок ніс в собі не тільки запитання, а й особисту історію. Всі задані питання отримали свою відповідь, задоволені були ними додзвонювачі чи ні – питання інше. А журналістам Леся Стебло розповіла про те, що адміністрація закупила 9 шкільних автобусів і протягом тижня їх доставлятимуть по районах.

За поточний рік до адміністрації звернулося більше трьох тисяч громадян. Більшість питань позитивно вирішені, кажуть чиновники. Найчастіше жителі області запитують про соціальний захист, надання матеріальної допомоги на лікування, питання аграрної та житлової політики.