У Хмельницькому ажіотаж – народ скуповує техніку

17 Грудня 2014 22:02
Фото Афіни Черкезової. ngp-ua.info

Фото Афіни Черкезової. ngp-ua.info

Через зростання курсу долара та євро хмельничани скуповують дрібну та велику побутову техніку – у торгівельних залах надзвичайний наплив відвідувачів.  У деяких магазинах прибуток за вчорашній день вдвічі перевищив звичайний.

“Це ще мало людей, оскільки зараз робочий час. Ввечері буде значно більше. Зараз у нас вся техніка по курсу 16 гривень за долапр, після 18:00 будемо змінювати цінники на курс 20 гривень. Купуйте що вам потрібно поки не пізно”, – розповів “Незалежному громадському порталу” консультант “Фокстроту”.

Натовп потенційних покупців і у магазині “АЛЛО”, що на Проскурівській. До вітрини з смартфонами не пробитись – щільна стіна зі спин покупців. Дівчина-консультант розповідає, що такий наплив у них вже декілька днів.

В магазині MOYO на Проскурівської людей не багато, менеджери відразу проявляють увагу до нового відвідувача.

“Ця лихоманка з технікою особливо активно проявилась вчора, 16 грудня: наш прибуток від продажів був дводенний. Купують і мобільні телефони, і планшети, і ноутбуки. Все, на що раніше було шкода грошей – тепер змітають. Техніка зараз – чудове вкладення”, – розповів консультант.

Як писав НГП, на ранок 17 грудня на хмельницьких ринках місцеві “валютчики” правили за один долар 23 гривні.